Wandelen

Gezellig en sportief aan de wandel met Iphitos
Wandelen is voor bijna iedereen geschikt en een makkelijke manier om in beweging te komen. Gezondsheidsverbetering, conditieopbouw, gezellig samen wandelen, contact met anderen, genieten van de prachtige natuur. Het zijn allemaal goede redenen om te gaan wandelen. Bij Iphitos zijn verschillende wandelgroepen actief.

Wanneer
Iedere maandag en woensdag is er een wandeling van 19.00 uur tot ongeveer 20.00 uur van rond de 5 km. Een paar keer per jaar wordt er een langere wandeltocht gelopen.

Op zondag wordt er, indien mogelijk, vanaf 10.00 uur ook nog een wandeling van ongeveer 7,5 km georganiseerd.

Iedere eerste donderdag van de maand is er een extra wandeling in Losser van 20.00 tot 21.00 uur. Daarna is er een gezellige afsluiting in het gebouw van Iphitos/Stichting MAN, samen met de andere sportgroepen van Iphitos.

Wandeltempo
Het tempo van de maandag wandelgroep ligt iets boven de 5 km per uur. Die van de woensdag-/zondaggroep zo rond de 5,5 km per uur.

Waar
De startlocaties van de groepen wisselen: Losser, De Lutte, Overdinkel, Drielandsee, Bardel, Lonneker enzovoort. In de winterperiode start de maandaggroep vanaf
De LosserHof.

Proefwandelen
Wandel gerust een paar keer mee om te kijken of het wat voor u is. En bevalt het? Dan meldt u zich daarna bij Iphitos aan en wandelt u als lid gewoon verder mee.

Meer informatie
Neem dan contact op met:
Frans Nijhuis (maandaggroep) telefoon: 06-467 483 91, e-mail
f-nijhuis@ziggo.nl
of
Jinne Stienstra (woensdag-/zondaggroep en donderdagwandeling)
Telefoon: 06-515 311 23 of e-mail
jinnestienstra@hotmail.com